Career Workshop – How to score your dream IT job - EN

Speaker: Mahrukh Arif

Time

14:45 uur - 15:30 hrs

Location

Room 1.12 - Masterclass is in English - 1st floor

Exhibitor

Swisscom

het coolste DevOps-centrum van Europa

Carrièreworkshop – Hoe scoor je jouw droombaan in de IT-sector?

Swisscom is bezig met het opzetten van het coolste DevOps Center van Europa in Rotterdam. Ben je benieuwd hoe wij onze talenten vinden? Doe dan mee aan de carrièreworkshop georganiseerd door de recruiters van Swisscom en krijg direct inzicht in hun wervingstechnieken en hoe jij als talent kunt opvallen.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een winnend profiel op LinkedIn kunt creëren en hoe je zichtbaar kunt worden in zoekopdrachten van recruiters. Swisscom zal ook delen hoe zij profielen analyseren en selecties maken, zodat je een kijkje krijgt van de andere kant.

Daarnaast krijg je tips over hoe je een CV kunt schrijven dat je helpt om een sollicitatiegesprek te bemachtigen. Leer bijvoorbeeld welke vaardigheden je moet opnemen en welke soorten lay-outs het beste werken.

Last but not least, krijg je ook kennis over hoe je je kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek en op welke manier je kunt oefenen voor de bekende vraag ‘vertel eens iets over jezelf’. Je krijgt ook een idee van het sollicitatieproces bij Swisscom. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een soft skill assessment is? Aan het einde van de workshop is er natuurlijk tijd voor een Q&A, waarbij je alle vragen kunt stellen die je nog hebt.

 

Auto Draft 1