Netwerken van de toekomst - NL

Sprekers: Joël Stouwdam en Wendy van Dam

Tijd

13:45 uur - 14:30 uur

Locatie

Zaal 1.17 - Masterclass is in het Nederlands - 1e etage

Exposant

Wentzo

Talentgedreven

Netwerken van de toekomst

Krijg inzicht hoe de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie aansluiten op een netwerkinfrastructuur en hoe een talentgedreven organisatie innovatie stimuleert.

We hopen dat jij als IT-student bij het woord netwerken niet denkt aan LinkedIn of ontmoeten van mensen. Als innovatieve organisatie zijn wij namelijk specialist in netwerktechnologieën. En voordat je denkt ‘wat saai’; met de nieuwste technologieën connecteren steeds meer devices op het netwerk. Denk aan Energy harvesting IoT devices. Programmeerbare devices die zonder stroomaansluiting en batterij belangrijke data en aansturingsmogelijkheden bieden. Maar ook aan ontwikkelingen als wayfinding, assetracking en digital twins. Netwerkengineer Joël Stouwdam staat in de frontlinie van deze ontwikkelingen. Met veel enthousiasme deelt hij in deze live demo de laatst onwikkelingen waar we samen met onze klanten aan werken.

Maar hoe zorg je ervoor dat je ruimte hebt voor creatieve ideeën en innovaties? Hoe stimuleer je collega’s in hun groei en ontwikkeling, en hoe houd je het werken dynamisch, uitdagend en bovenal leuk? Onze HR directeur Wendy vertelt ook nog over de unieke cultuur die Wentzo heeft, hoe deze zorgt voor innovatie en ontwikkeling en hoe deze cultuur ervoor zorgt dat collega’s het werken soms zelfs ervaren als een hobby!

Career Workshop – How to score your dream IT job – Swisscom 2