Generation IT

Contactgegevens

Generation IT

Stationsplein 91 & 105

5211 BM 's-Hertogenbosch

Contactgegevens

Gülçin Demir

Community Builder

06 55 55 02 36 gulcin@generationit.nl

Relevante links

De kracht van de nieuwe generatie IT’ers

Code your way to happiness

Ontmoet Generation IT: waar we niet alleen legendes creëren in de IT-wereld, maar ook voornamelijk junior/medior IT’ers de mogelijkheid bieden om hun professionele potentie volledig te benutten. Als een vooruitstrevend IT-agency voor IT- professionals, stimuleren we groei en ontwikkeling door middel van toegewijde tools en een ruim opleidingsbudget.

Als IT-agency zetten wij ons in voor werkgeluk van onze medewerkers, waar persoonlijke groei/contact, autonomie, waardering en vrijheid centraal staan. Wij verbinden developers met de juiste kansen, zodat jij volledig op je plek zit. Wij helpt jou bij deze belangrijke stappen in je carrière.

Bij Generation IT geloven we in de kracht van de nieuwe generatie getalenteerde IT’ers. We zijn gepassioneerd om jouw potentieel te ontdekken, te stimuleren en te begeleiden op jouw weg naar succes.

Jij bent namelijk de nieuwe generatie, die hard nodig is in deze digitale wereld. Laten we samen een boost geven aan de eerste stappen in je carrière en sluit je aan bij Generation IT. Alles in het proces draait uiteindelijk om jouw wensen en behoeftes, zodat we jou op een plek krijgen waarbij jij je thuis voelt.

Kom vooral ons even opzoeken tijdens de HBO-ICT beurs, we wachten op je met een heerlijke bak met popcorn!

Afbeelding achtergrond